Prodejní a servisní místa Otestujte si Toyotu Sestavte si Toyotu Financování Toyota

Podmínky pro uživatele

Podmínky používání stránky a ochrana osobních údajů

Přistoupením a používáním stránek TOYOTA jste přistoupili na tyto podmínky bez omezení a výjimek. Váš přístup na stránky TOYOTA je tímto podroben těmto podmínkám a stejně tak všem vztahujícím se zákonům.   Copyright © Toyota Central Europe - Czech s.r.o. ("TCE-CZ")

Obsah


Web TOYOTA obsahuje informace vztahující se k produktům TOYOTA a propagačním kampaním TOYOTA. Produkty TOYOTA popsané na těchto stránkách jsou prodejné pouze prodejci a servisy autorizovanými Toyotou.

 

Všechny informace na těchto stránkách slouží pouze jako orientační. Tyto stránky nesmí být používány jako zdroj informací nahrazující autorizované prodejce a servisy TOYOTA. Informace na těchto stránkách nejsou legálně závazné a nepředstavují prodejní nabídku.

 

TCE-CZ se vynasnaží v rámci mezí zaručit, že informace na těchto stránkách jsou správné a aktuální, jejich přesnost ovšem není zaručena a TCE-CZ nepřijímá žádnou zodpovědnost za správnost, celistvost či autentičnost jakýchkoliv informací uvedených na těchto stránkách. Tyto stránky, všechny informace a materiály v nich obsažené jsou Vám poskytnuty takové, jaké jsou a bez jakékoliv záruky - vyslovené či implikované.


Ceny produktů TOYOTA


Všechny uvedené cenové údaje jsou pouze orientační. Ceny jsou uvedeny včetně DPH 21%. Veškerá data, údaje a vyobrazení jsou určeny pouze k informačnímu účelu a tato prezentace není nabídkou, resp. návrhem na uzavření smlouvy. Konkrétní nabídku prosím konzultujte s autorizovaným partnerem Toyota Central Europe - Czech s.r.o. si vyhrazuje právo kdykoliv změnit jakýkoliv detail výbavy či cenu. Společnost je evidována v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 24834. IČ: 60198435, DIČ: CZ60198435.


Konfigurátor modelů, filmy, obrázky


Konfigurátor modelů Toyota se vám snaží v maximální možné míře poskytnout možnost sestavit si a prohlédnout vůz dle vlastního přání, přesto některé kombinace nemusí být dostupné, především u příslušenství.

Vyobrazení vozu (vozidel) je pouze ilustrativní. Veškerá data, ceny, údaje a vyobrazení jsou určeny pouze k informačnímu účelu a tato prezentace není nabídkou, resp. návrhem na uzavření smlouvy.

 

Ceny příslušenství jsou pouze orientační a mohou být navýšeny o dodatečné instalační doplňky a cenu za montáž.

Ceny kol jsou uvedeny za 4 kusy.


Technické specifikace


Údaje o spotřebě pohonných hmot a o emisích CO2 odpovídají závěrům měření dle příslušných směrnic a nařízení EU nebo předpisů EHK pro vozidla s evropskou specifikací. Pro další informace, nebo v případě, že máte zájem o koupi vozu s evropskou specifikací, kontaktujte prosím vašeho autorizovaného partnera značky Toyota. Spotřeba paliva a hodnoty CO2 se mohou u vašeho vozidla odlišovat od tohoto měření. Způsob jízdy a další faktory (jako např. klimatické podmínky, rychlostní profil, stav vozovky, dopravní provoz, stav vozidla, osobnost řidiče, instalovaná výbava, použité pneumatiky, zatížení či počet přepravovaných cestujících) ovlivňují spotřebu paliva a produkované emise CO2.


Použití technologie cookie


TCE-CZ využívá technologii cookie pro zjištění míst, odkud jste přišli na stránky TOYOTA, k registraci uživatelské aktivity na stránkách TOYOTA a zhodnocení a vylepšení stránek TOYOTA tak, aby pro vás byly přínosnějšími. TMCZ neregistruje pomocí této technologie informace o jednotlivých uživatelích - žádné osobní informace o Vás nejsou pomocí této technologie uchovávány či využívány. Svůj webový prohlížeč můžete nastavit tak, aby cookies nepřijímal či varoval před jejich přijetím.


Osobní data/uživatelem zadaná data


Jakékoliv osobní informace poskytnuté TCE-CZ skrze stránky TOYOTA budou použity pouze TOYOTOU v zájmu zlepšení služeb TOYOTA - včetně marketingu. Uživatel internetových stránek Toyota tímto dává svůj výslovný, bezvýhradný a dobrovolný souhlas ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů s tím, aby společnost Toyota Central Europe - Czech s.r.o.., IČ: 601 98 435, se sídlem Praha 5, Stodůlky, Bavorská 2662/1, PSČ 150 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu C, vložce 24834 (dále jen "TCE-CZ") spravovala, zpracovávala a uchovávala všechny jí(m) poskytnuté osobní údaje, které TCE-CZ poskytl(a) postoupením žádosti o rezervaci zkušební jízdy za účelem informování o produktech, službách, akcích popř. jiných marketingových produktech TCE-CZ, a to v rozsahu odpovídajícímu uvedenému účelu. Žadatel(ka) bere na vědomí, že jí(m) poskytnuté údaje mohou být dále zpřístupněny pouze příslušnému zpracovateli osobních údajů, který pro TCE-CZ zpracovává osobní údaje. Svůj souhlas poskytuje žadatel(ka) na dobu 10 let. Žadatel(ka) si je vědom(a) toho, že své údaje poskytuje dobrovolně a že má právo na informaci o zpracování svých osobních údajů, pokud o to požádá, jakož i právo, požádat TCE-CZ o vysvětlení v případě, že zjistí nebo se domnívá, že TCE-CZ provádí zpracování jeho osobních údajů způsobem, který je v rozporu s ochranou jeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, resp. právo požadovat, aby TMCZ takto vzniklý stav odstranila.
TCE-CZ není zavázána sledovat a/nebo opravovat jakákoliv data zadaná na stránky TOYOTA jejich uživateli a žádným způsobem neručí za takováto uživateli vložená data, TCE-CZ si vyhrazuje právo čas od času sledovat tato data a odstranit je bez udání důvodu.

 

Copyright, průmyslové a intelektuální vlastnictví


Prezentace a veškerý obsah těchto stránek včetně zdrojového kodu pro tvorbu těchto stránek je chráněn právy průmyslového a intelektuálního vlastnictví. Právo užívat informace (text, obrazové materiály, grafiku) z těchto stránek máte pouze pro osobní nekomerční účely - nesmíte kopírovat, reprodukovat, měnit, posílat, licencovat či publikovat celek či části za jakýmkoliv účelem bez předchozího písemného souhlasu TCE-CZ kromě prostého prohlížení stránek Vámi.


Využití obrázků z oficiálních stránek Toyota na stránkách fan klubů a na osobních stránkách


TCE-CZ uznává character Internetu a WWW coby média pro sdílení informací - a tak umožňuje reprodukci obrazových materiálů ze stránek TOYOTY na osobních stránkách či na stránkách oficiálních fan klubů za podmínky, že je žádost o toto použití učiněna a poslána na adresu administrátora stránek TOYOTA na katerina.blinova@toyota.cz. Pro vaši informaci, zde jsou kritéria pro posuzování případných žádostí:

  • Stránka má neziskové účely;
  • Stránka popisuje značku a výrobky Toyota v dobrém světle;
  • Stránka neobsahuje neslušné či nelegální materiály;
  • Obrazový materiál zůstane nezměněn (žádný dodaný text, fotokoláž, změna barev, deformace apod.);
  • Reprodukovány mohou být pouze obrazové materiály zobrazující produkty Toyota, především prvky grafické úpravy stránek Toyota nesmí být jakkoli reprodukovány;
  • Množství reprodukovaných obrazových materiálů je rozumné a v souladu s účelem osobních či fan klubových stránek;
  • Copyright vlastníka je uveden takto: 'Copyright © Toyota Central Europe - Czech s.r.o. ("TCE-CZ")';
  • Zdroj obrazového materiálu je uveden včetně odkazu na stránky Toyota;
  • Užitím obrazového materiálu jednotlivec souhlasí s tím, aby jej TCE-CZ kontaktovala za účelem vytvoření odkazu ze stránek Toyota na jeho stránky.

Uživatel souhlasí s tím, že autorizace použití těchto materiálů může být kdykoli a bez udání důvodu TCE-CZ zrušena a také se zavazuje po upozornění odstranit obrazové materiály ze svých stránek s okamžitou platností.

Obchodní značky

 

Všechny obchodní značky, loga a značky služeb uvedené na těchto stránkách jsou vlastnictvím Toyota Motor Corporation či třetích stran. Nesmíte je používat, stahovat k trvalému uložení, jakkoli je kopírovat či distribuovat bez písemného souhlasu Toyota Motor Corporation či třetích stran, v závislosti na tom, komu náleží.

 

Hyperlinkové odkazy

 

Stránky TOYOTA mohou obsahovat hypertextové odkazy na jiné internetové stránky, které jsou na stránkách Toyota zcela nezávislé. TCE-CZ netvrdí a nezaručuje, že informace uvedené v takovém hypertextovém odkazu či stránce, na niž odkazuje, jsou přesné, kompletní či autentické. Na všechny odkazované internetové stránky přistupujete na své vlastní riziko.

 

Omezená zodpovědnost

 

TCE-CZ výslovně odmítá jakoukoli zodpovědnost za přímou, nepřímou, náhodnou, následnou či jinou škodu vycházející z či jakkoli spojenou s vaším přístupem na stránky TOYOTA a jejich užívání či za ztrátu či škodu způsobenou počítačovým virem ovlivňujícím vaše počítačové vybavení či spolehlivost informací získaných skrze stránky TOYOTA.

 

Změna těchto ustanovení

 

TCE-CZ si vyhrazuje právo na změnu těchto ustanovení kdykoli podle svých obchodních zájmů a potřeb, tímto se Vám doporučuje navštívit tuto stránku a seznámit se s pravidly pokaždé, kdy na tyto stránky přistupujete.

 

Získaná uznání

 

Projevením uznání stránkám TOYOTA souhlastíte s tím, že si TOYOTA ponechává právo podle svého modifikovat projevené uznání a publikovat či nepublikovat je na těchto stránkách TOYOTA. TOYOTA nepřijímá žádnou zodpovědnost ve vztahu k obsahu těchto zpráv publikovaných na stránkách TOYOTA.

Zásady pro soubory cookie

TMCZ využívá technologii cookie pro zlepšení stránek TOYOTA. Svůj webový prohlížeč můžete nastavit tak, aby cookies nepřijímal zde.