1. Společnost
  2. Novinky
  3. Nova Corolla GR sport na Zenevskem autosalonu 2019
Chci...

Nová Corolla GR Sport

Autosalon Ženeva 2019

26-02-2019

Na ženevském autosalonu 2019 se ve světové premiéře představuje nová varianta modelu Toyota Corolla – Corolla GR Sport. Po uvedení Toyoty Yaris GR SPORT na loňském autosalonu v Paříži je Corolla GR SPORT druhým modelem, který obohatí evropskou nabídku vozů Toyota s tímto označením.

Toto nové provedení se nabízí ve variantách hatchback a Touring Sports, včetně možnosti volit z hybridních pohonů s autonomním dobíjením o objemu 1,8 nebo 2,0 litru. Jedinečné sportovní prvky designu cílí především na mladší zákazníky.

Provedení GR SPORT, vycházející ze stupně výbavy Executive, nabízí jedinečné stylistické prvky, jako například novou mřížku chladiče s povrchovou úpravou v tmavém chromu nebo jedinečné spodní i prahové nástavce a zadní difuzor. Součástí tohoto provedení jsou dále specifická 18" litá kola s broušenými povrchy, zatmavená zadní skla Privacy Glass, mlhová světla, LED světlomety a speciální šedý lak karoserie Dynamic Grey ve dvoubarevné kombinaci.

V kabině Corolly GR SPORT pak najdeme speciální sportovní sedadla. Další změnou je černé a červené prošívání v oblasti přístrojového panelu, volantu a řadicí páky.

Corolla GR SPORT se začne prodávat v lednu 2020.